تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1394 15:13

برگزاری اولین مسابقات داوری تجاری

به اطلاع علاقمندان حوزه داوری می رساند؛ به منظور بالا بردن تجربه و دانش حقوقی در زمینه داوری و تربیت داوران جوان مجرب، مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران (ACIC) و مرکز منطقه ای داوری تهران(TRAC) در نظر دارند که اولین مسابقه داوری را برای حقوقدانان در ایران برگزار نمایند.

این مسابقات برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حقوق، کارآموزان وکالت و همچنین وکلای جوان – با حداکثر سه سال سابقه وکالت –علاقه مند به موضوع داوری ، طراحی شده است. هدف از برگزاری این مسابقات، گسترش و آموزش اسلوب صحیح حل و فصل اختلافات تجاری به صورت عملی و آموزش تجربی جامعه حقوقی ایران در حوزه داوری می باشد.

ثبت نام این مسابقات از مهرماه سال جاری آغاز خواهد شد . ثبت نام به صورت تیمی با حداقل 2 عضو و حداکثر 6 عضو به عمل می آید. تیم ها تحت عنوان نمایندگان نهادها، موسسات حقوقی معتبر و دانشگاه های سراسر کشور مجاز به ثبت نام خواهند بود.

به اشخاص و گروه ممتاز جوایز نفیسی تعلق خواهد گرفت.

اطلاعات تکمیلی در این خصوص متعاقباً از طریق وب سایت مراکز و نشانی الکترونیکی iramc.ir به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

منبع خبر