رییس شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان به میزان خبرداد:

افتتاح اولین شورای حل اختلاف ویژه کارگری و کارفرمایی در زاهدان

معاون قضایی رییس کل دادگستری و رییس شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان از راه اندازی اولین شورای حل اختلاف تخصصی ویژه کارگری و کارفرمایی به عنوان پایلوت در زاهدان خبرداد.
    محمد رضا طاهری در گفت و گو با میزان با بیان اینکه راه اندازی شوراهای حل اختلاف تخصصی در راستای همکاری با برخی از سازمان ها و ستادهای متولی رسیدگی به شکایات و اختلافات اقشار جامعه است اظهار کرد: تشکیل شوراهای حل اختلاف تخصصی ویژه کارگری و کارفرمایی در دستور کار قرار گرفته و اعضای این شورا از بازنشستگان تامین اجتماعی و اداره کار انتخاب شده اند.

وی گفت: هئیت های تشخیص و حل اختلاف اداره کار، رفاه و تعاون اجتماعی سابقه طولانی در حل و فصل اختلافات بین کارگر و کار فرما دارند که به دلیل کثرت پرونده های وارده به این سازمان و در راستای جلوگیری از اتلاف وقت، شوراهای حل اختلاف نیز در حل و فصل اختلافات با سازمان مذکور همکاری خواهند داشت.

طاهری اضافه کرد: سیستان و بلوچستان در بحث صلح و سازش از استان های شاخص و فعال است به طوریکه حجم زیادی از پرونده های مطروحه در مراجع قضایی نظیر پرونده های قتل، با همکاری معتمدان و ریش سفیدان به صلح و سازش ختم می شود.

رییس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان تصریح کرد: فرایند دادرسی در محاکم قضایی بدلیل وجود تشریفات آیین دادرسی طولانی است لیکن شورای حل اختلاف با توجه به ظرفیت هایی که دارد می تواند در کوتاه ترین زمان و خارج از تشریفات آیین دادرسی عمل کند و این امر کوتاه شدن دادرسی در احقاق حقوق مردم را به دنبال دارد.

وی گفت: شوراهای تخصصی می توانند در خصوص وصول مطالبات افراد ذینفع و همچنین پرونده هایی که از طریق هیئت های کار به اجرای احکام مدنی جهت صدور اجراییه ارسال می شود نقش موثری ایفا کنند.