دادستان نظامی کرمان:

شاهد کاهش آمار جرائم در نیروهای مسلح هستیم

دادستان نظامی کرمان گفت: طی 11 سال اخیر همواره شاهد کاهش آمار جرائم به صورت کلی در سطح نیروهای مسلح بوده ایم.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، علیرضا بیگ مرادی در مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح استان کرمان اظهار کرد: طی 11 سال اخیر همواره شاهد کاهش آمار جرائم به صورت کلی در سطح نیروهای مسلح بوده ایم.

وی افزود: شورای پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح استان کرمان موضوع ضرب و جرح را در سال جاری در دستور کار قرار داده و با حضور کارشناسان و دبیران کمیسیون ها راهکارها ارائه می شود.

بیگ مرادی با اشاره به راهکارهای مهم و قابل اجرا تصریح کرد: ایجاد و تقویت نظارت درونی یکی از این راهکارهاست و نظارت درونی بازدارنده بوده و پیشگیری می کند.

وی بیان کرد: نظارت بیرونی مقطعی بوده و تنها نظارتی می تواند مستمر باشد که توسط همراه انسان اعمال شود و اگر می خواهیم جامعه نظامی و انتظامی صالح داشته باشیم، باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر را در نیروهای مسلح احیاء کنیم.

دادستان نظامی استان کرمان اظهار کرد: راهکار دیگر، برخورد قانونی و قاطع است که از موثرترین راهکارها در برخورد با افراد مجرم بوده و این برخورد بیشترین تاثیر را در پیشگیری خواهد داشت.

وی تصریح کرد: اگر می خواهیم جرائم کشف شود، باید اصلاحی در این مورد صورت گیرد.