تاریخ انتشار : 24 شهریور 1393 13:14

مدیر زندان رجایی‌شهر:

بالا بودن سطح سواد مانع از بروز جرم می شود

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد مردانی در آستانه فرا رسیدن ماه مهر و شروع سال تحصیلی، گفت: عدم آموزش مناسب و یا کم سوادی و یا بی سوادی از عوامل ناسازگاری اجتماعی است. برعکس بالا بودن سطح سواد و تحصیلات از عوامل پیشگیری تلقی شده و به دلیل وسعت بینش و آینده نگری مانع از بروز جرم می شود.

وی با اشاره به لزوم گسترش سواد در میان مددجویان گفت: بدون شک جرم معلول شبکه ای از عوامل و متغیرهاست. یکی از این متغیرها، میزان رشد فرهنگی جامعه است. هرچه نرخ باسوادی افزون تر باشد سطح آگاهی و شعور و فرهنگ اجتماعی بالاتر است.

بر اساس این گزارش، 200 نفر از مددجویان طی سال جاری تحصیلی پشت نیمکت های آموزشی نشسته و پس از اخذ مدرک پایان تحصیلات متوسطه می توانند وارد دانشگاه جامع علمی کاربردی یا پیام نور در زندان شوند.