توصیه های عضو شورای نگهبان به ناظران انتخاباتی

عضو فقهای شورای نگهبان، ناظران را بر حفظ اسرار دیگران، انجام تحقیقات در حد نیاز و محرمانه بودن پرونده ها توصیه کرد.

Multimedia_pics_1390_4_Legal_32.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کویر، آیت‌الله مدرسی در جمع سرپرستان دفاتر نظارت شورای نگهبان در استان کرمان با تسلیت ایام سوگواری ماه صفر، اظهار کرد: وظیفه دفاتر نظارت و مشخص شدن کارآیی و اهمیت این وظیفه با توجه به عناد و سنگ‌اندازی‌های مخالفان نظام اسلامی مهم و سنگین است.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به اینکه دفاتر نظارت بازوان پرقدرت و چشمان بینای شورای نگهبان هستند، بیان کرد: حضرت علی (ع) به یاران با وفای خود فرمودند «شما ایستادن تا پای جانتان برای اسلام را تضمین کنید، من بهشت را برای شما تضمین می‌کنم.»

مدرسی با اشاره به هدف و انگیزه خدایی داشتن عوامل نظارت شورای نگهبان، تصریح کرد: رعایت حدود شرعی در همه مراحل و پرهیز از افراط و تفریط به شما ناظران توصیه می‌شود.

در ادامه جلسه نیلچی مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان با عرض تسلیت ایام سوگواری اربعین حسینی و شهدای دشت کربلا، اظهار کرد: حضور موفق بیش از 5 هزار ناظر در یک‌هزار و 400 شعبه اخذ رأی در استان کرمان موجب خرسندی و خشنودی است.

وی با تقدیر و تشکر از همه دست‌اندرکاران و عوامل نظارتی استان کرمان بر لزوم آمادگی کافی به منظور برگزاری هر چه مطلوب‌تر انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی تأکید کرد.

نیلچی با اشاره به دستاوردهای انتخابات گفت: تمام دنیا حتی دشمنان بر سلامت انتخابات ایران اذعان دارند و این انتخابات‌ نمایش مردم‌سالاری دینی و پختگی بزرگان سیاسی در گفتار، رفتار و جابه‌جایی قدرت در درون جامعه اسلامی است.

مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان با اشاره به تبریک سایر نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری به نامزد منتخب تصریح کرد: تبریک به نامزد پیروز نشانه بلوغ سیاسی بزرگان و سیاسیون جمهوری اسلامی است.

نیلچی گفت: در این انتخابات دروغ‌ها و ادعاهای تقلب دشمنان داخلی و خارجی در انتخابات‌های گذشته برملا شد و اقدامات فتنه‌گران در سال 88 غیر قابل دفاع است.

مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان خاطرنشان کرد: نباید گذاشت جریان‌های سیاسی مطرود از ظرفیت‌های مردم استفاده ابزاری کنند.