تاکید بازرس کل استان تهران بر پرهیز از جزیی نگری در تدوین برنامه ها

رییس منطقه یک بازرسی کشوری و بازرس کل استان تهران با تبیین الزامات برنامه های بازرسی سال 1393، بر شناسایی موضوعات کلان و تاثیرگذار در امور مردم تاکید کرد و گفت: رویکرد ما در تدوین برنامه های بازرسی برای سال آینده، موضوعات و سیاست های کلان و تاثیرگذار در امور مردم و جامعه است.

101-6.jpg

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مصطفی راشد با اشاره با سخنان رییس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه عمومی با مدیران و بازرسان سازمان، گفت: در تدوین برنامه‌های بازرسی سال 1393، بر موضوعات کلان و تاثیرگذار در امور جامعه که عواید آن قشر وسیعی را در بربگیرد توجه داریم.

وی تصریح کرد: البته این مطلب به معنای نادیده گرفتن یا غفلت از مسایل، مشکلات یا بعضاً تخلفات جزیی نیست و ما علاوه بر توجه داشتن به این موضوعات، بر مباحث کلانی که تبعاتش عموم جامعه را در بر می‌گیرد نظارت و بازرسی خواهیم کرد.

بازرس کل استان تهران تاکید کرد: مدیران و بازرسان مناطق، باید تحلیل درست و به موقع از وضعیت اقتصادی، فرهنگی، عمرانی، بودجه و موضوعات مختلف استانی خود داشته باشند و بر اجرایی‌ شدن نظرات کارشناسی که در گزارش‌ها ارائه می‌شود اهتمام داشته باشند.

این جلسه در اداره کل بازرسی استان تهران و با حضور بازرسان کل استان‌های مازندران، قم، سمنان و گیلان برگزار شد.