رییسی:

ساختارهای مفسده انگیز نظام اقتصادی اصلاح شود

معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر فراهم سازی زمینه­ های اجرای عدالت در کشور، گفت: در این راستا ساختارهای نظام اقتصادی کشور که منجر به ایجاد جرم و فسادهای مالی می شود، باید اصلاح شود.

2012_4_4_13_7_53.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی در مراسم تودیع و معارفه رییس کل دادگستری خراسان جنوبی ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، با بیان اینکه برای دین می‌توان وجودهای مختلفی فرض کرد، افزود: وجود حقیقی دین یا همان کتاب و سنت، وجود ذهنی یا همان باورها و وجود اجرایی و عینی دین از جمله وجودهای مختلف دین هستند.

وی با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای وجود عینی دین قیام کرد، ادامه داد: هدف از قیام عاشورا اجرایی شدن دین در متن زندگی و تشکیل جامعه دین‌مدار است.

نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه زیارت اربعین یک نماد ارتباط همواره با عاشورا است، تاکید کرد: مومن سالک الی الله در طول زندگی خود و نه فقط در ایام محرم و صفر درس‌های عاشورا را در زندگی خود پیاده می­‌کند.

وی با بیان اینکه عاشورا در دوران معاصر منشاء تحول در زندگی است، گفت: انقلاب اسلامی ایران یکی از جلوه­‌های عاشورا است که برای تحقق آن وجود ولی فقیه جامع الشرایط در راس و در حاکمیت آموزه‌های دینی در جامعه لازم و ضروری است.

رییسی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی به عنوان یکی از جلوه های عینیت دین باید مبتنی بر بایدها و نبایدهای الهی باشد، افزود: این مهم شامل قضات، قوانین حاکم و نظام دادرسی می­‌شود.

وی بر برخورد با قاچاق کالا و ایجاد شغل در جامعه به منظور کاهش جرم تاکید کرد و گفت: در این صورت است که با تولید ملی و کاهش فقر از وقوع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری می‌شود.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به هم‌مرزی خراسان جنوبی با کشورهای افغانستان و پاکستان، اظهار کرد: با این وجود این استان پایین‌ترین میزان جرم و جنایت را در بین سایر استان­‌های کشور دارد.

وی با اشاره به تحقق حماسه سیاسی در برگزاری و حضور باشکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: حماسه اقتصادی نیز با تکیه بر روحیه بسیجی و همکاری دستگاه‌ها رقم خواهد خورد.

رییسی با تاکید بر اینکه دشمنی آمریکا با ایران مربوط به مسئله هسته‌ای نیست، ادامه داد: تا زمانی که بر حفظ ارزش­‌های اسلامی پافشاری کنیم دشمنان نیز بر دشمنی خود با ما اصرار می­‌ورزند.

وی با یادآوری این نکته که سازش دشمنان را به عقب نمی­‌کشاند، تاکید کرد: مقاومت تنها رمز پیروزی در عرصه‌­های مختلف مقابله با دشمنان است.