رییس دادگستری فارس خبر داد

راه اندازی مرکز آموزش و تحقیقات قوه قضاییه جنوب کشور در شیراز

رییس کل دادگستری استان فارس از راه اندازی مرکز آموزش و تحقیقات قوه قضاییه در جنوب کشور با محوریت استان فارس در شیراز خبر داد.

1-489.jpg

به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، ذبیح‌الله خدائیان با بیان اینکه مقدمات تاسیس مرکز آموزش و تحقیقات قوه قضائیه در جنوب کشور در شیراز فراهم شده است، گفت: عملیات اجرایی احداث این مرکز در شیراز به‌زودی آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اعتبار علمی مدرسان این مرکز، افزایش متقاضیان ورود به آن را یادآور و متذکر شد: خداوند در قرآن کریم تزکیه را مقدم بر تعلم خوانده است و همین امر ما را بر آن می دارد که علاوه بر توجه ویژه به کیفیت ارائه مطالب علمی، هدایت دانشجویان به سمت یادگیری اخلاق اسلامی و تزکیه نفس را نیز سرلوحه کار خود قرار دهیم.

خدائیان یکی از مهمترین مصادیق عمل به اخلاق و تربیت اسلامی را امر به معروف و نهی از منکر خواند و افزود: تاثیرپذیری دانشجویان در این مقطع از تحصیل از اساتید و مدرسان خود در درجه بالایی قرار داد؛ بنابراین لازم است همه مدرسین با پایبندی و عمل به اصول اخلاق اسلامی و افتخار به آن در ترویج ارزش‌های دینی به صورت عملی اقدام کنند.