یک مقام قضایی عنوان کرد

اجرای یکی از والاترین سیستم های زندانبانی در ایران

مدیرکل قضایی و اجرای احکام سازمان زندان ها گفت: در راستای اهداف راهبردی سازمان زندان ها اقدامات خوب و شایسته ای در زندان مرکزی بندرعباس انجام شده و شرایط مناسبی برای اصلاح و تربیت مددجویان فراهم شده است.

ap-83.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، محسن غیاثی در بازدید از زندان مرکزی بندرعباس، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی منظم و منسجم این زندان، مددجویان زیادی جذب برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و ورزشی شدند.

وی به کیفیت خدمات‌دهی و عملکرد نیروی انسانی زندان اشاره و تصریح کرد: با تلاش بی‌وقفه کارکنان بستر مناسبی برای بازسازی شخصیت و اصلاح مددجویان فراهم شده که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیرکل قضایی و اجرای احکام سازمان زندان‌ها با بیان اینکه یکی از والاترین سیستم‌های زندانبانی در ایران اجرا می‌شود، بیان کرد: هدف تنها نگهداری زندانی نیست بلکه به دنبال آن هستیم که فردی با اندیشه‌های مثبت وارد جامعه شود و این همان سیستم زندانبانی اسلامی است که به بهترین شکل در زندان مرکزی بندرعباس اجرا می‌شود.

غیاثی با اشاره به اهداف نظام قضایی ایران اسلامی، گفت: با اقدامات عملی و ماندگار و استفاده حداکثری از قوانین به دنبال حبس‌زدایی و زندان‌زدایی هستیم که این مهم در دستور کار است.