تاکید یک مقام قضایی بر خویشتنداری کارکنان زندان‎ها

مدیرکل زندان‎های لرستان گفت: تواضع، ایمان، دانش و آگاهی اصول اساسی کارکنان در زندان‎ها است.

344-5.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، محمدعلی محمدی بیان کرد: کارکنان به عنوان خدمتگزاران واقعی باید شخصیت خودساخته خویش را در پناه یک سلسله خصلت‎های انسانی، پرورش داده و هرگز در درون خود احساس ضعف شخصیت نکنند.

وی افزود: یکی دیگر از عوامل موفقیت کارکنان، خویشتنداری است و کارمندانی که به قدرت ایمان و خویشتنداری متکی باشند زمینه پیشرفت خود و جامعه‎اش را فراهم می‌کند.

این مقام قضایی تصریح کرد: اجرای برنامه‌های مختلف به ویژه فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در زندان‌ها با توجه به اینکه نقش مهمی در بالا بردن سطح آگاهی و بینش زندانیان دارد، باید با رویکرد علمی و متناسب با اهداف و برنامه‎های سازمانی همراه باشد.