کنگره بین المللی اخلاق تولیدمثل در جهرم به کار خود پایان داد

اولین کنگره بین المللی اخلاق تولید و سومین همایش ملی اخلاق در شیوه های نوین درمان ناباروری در جهرم به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، رحیم رئوفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم جمعه 29 آذر ماه در آیین اختتامیه کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل گفت: این کنگره حاصل سه ماه تلاش فشرده و یک سال و نیم برنامه‌ریزی دقیق بود.

وی افزود: اگرچه دانشگاه علوم پزشکی جهرم، دانشگاه کوچکی به شمار می‌رود اما توانست ثابت کند که از فرودگاه‌های کوچک هم می‌توان پروازهای بزرگی انجام داد.

وی ابراز امیدواری کرد که دبیرخانه اولین کنگره اخلاق تولید مثل حداقل به مدت 6 ماه به صورت فعال و پویا و مداوم فعالیت کند تا زمینه انتشار مطالب طرح شده در کنگره به عنوان خروجی تاثیرگذار در سطح دانشگاه‌ها،‌ مراکز علمی و حتی جامعه، تاثیر مناسبی داشته باشد.

در ادامه کاووس صلح‌جو دبیر اجرایی اولین کنگره اخلاق تولیدمثل نیز گفت: بیش از 500 نفر در بخش‌های علمی و اجرایی در برگزاری این همایش با دانشگاه علوم پزشکی جهرم همکاری داشتند.

وی گفت: بیش از 20 کارگاه در قالب شش پنل در مدت سه روز برگزاری همایش مهمترین دستاوردهای خود را در حوزه تولید مثل و ناباروری ارائه کردند.

وی افزود: بیش از 400 میهمان خارجی و داخلی به صورت ویژه و عادی در مدت برگزاری در برنامه‌های کنگره در دانشگاه علوم پزشکی جهرم حضور داشتند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جهرم ابراز امیدواری کرد که خروجی این همایش‌ها زمینه رشد صحیح جمعیت کشور را فراهم کند.

دبیر اجرایی اولین کنگره اخلاق تولید مثل گفت: 286 مقاله به دبیرخانه همایش رسید که پس از داوری 51 مقاله به صورت سخنرانی و 155 مقاله در بخش ارائه پوستر پذیرفته شد.

صلح‌جو گفت: در بخش سخنرانان از محسن رحمانیان، حبیبه غضنفرپور، مرتضی پوراحمد، معصومه گلستان‌ جهرمی و حیدر حیدری و در بخش پوستر از اقدس کریمی، فاطمه فروتن، مریم پورفریدجهرمی، زهرا خدابنده‌جهرمی و مهران معتمدی قدردانی شد.