تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1392 15:18

کاهش فاصله مددجویان با مسئولان بهزیستی با اجرای طرح آفتاب

رئیس فراکسیون حمایت از حقوق معلولان مجلس با اشاره به اینکه از ایرادهای طرح آفتاب، عدم برگزاری منظم جلسات است گفت: در این طرح خدمات خوبی ارائه می شود و فاصله مسئولان بهزیستی با مددجویان در مناطق محروم کاهش پیدا کرده است.

خبرگزاری فارس: کاهش فاصله مددجویان با مسئولان بهزیستی با اجرای طرح آفتاب

فاطمه آلیا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی باید تلاش کند خدمات خود را به موقع و در اسرع وقت به جامعه هدفش ارائه کند، اظهار داشت: اگر این اتفاق بیفتد از ورود مددجویان جدید به چرخه حمایتی و مستمری‌بگیر جلوگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در دولت نهم و دهم در حوزه ارائه خدمات به نیازمندان اقدامات خوبی انجام گرفته است که از آن جمله می‌توان به حضور مسئولان در استان‌های محروم اشاره کرد.

آلیا گفت: سال گذشته طرح آفتاب از سوی سازمان بهزیستی کشور کلید خورد که توانست با جامعه هدف سازمان بهزیستی کشور ارتباط خوبی برقرار کند.

رئیس فراکسیون حمایت از حقوق معلولان مجلس ادامه داد: البته طرح اشاره شده دارای نواقصی هم بود که از آن جمله می‌توان به برگزاری نامنظم طرح در استا‌ن‌ها اشاره کرد که امیدواریم تا پایان دولت دهم طرح آفتاب در استان‌های باقیمانده اجرا شود.

نماینده مردم ری، تهران و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی افزود: مسئولان بهزیستی کشور باید تا زمان باقیمانده تا دولت با رفع موانع و مشکلات طرح آفتاب را در سایر استان‌ها بدون وقفه اجرا کنند.

وی اظهار امیدواری کرد با اجرای طرح آفتاب در سال جاری مشکلات معلولان در بخش‌های مسکن، اشتغال و مستمری برطرف شود.

آلیا در ادامه در خصوص آخرین وضعیت طرح افزایش مستمری جامعه هدف سازمان بهزیستی گفت: در این راستا قانون نیز تأکید بر افزایش مستمری دارد که امیدواریم با تعامل دولت و مجلس این امر محقق شود.

به نقل از:

www.farsnews.com