تاریخ انتشار : 4 بهمن 1396 8:52

پایان نامه های فارسی دی ماه 1396

رکورد

عنوان - پديدآور - مشخصات

مسئوليت بين المللي دولت ها ناشي از آلودگي رودخانه هاي بين المللي/ مارال کاوياني.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره محمدعلي صلح چي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبائي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۵.

حق اشخاص داراي معلوليت در بهره مند شدن از آزادي اطلاعات از منظر حقوق بين الملل بشر و ايران/ سيدمحمدرضا صالحي.- به راهنمايي قدرت اله رحماني با مشاوره هدي غفاري.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبائي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق ارتباطات) ؛ ۱۳۹۵.

حمايت از حجاج از ديدگاه حقوق بين الملل با تاکيد بر فاجعه منا(۱۳۹۴)/ مينو خوش لسان.- به راهنمايي پوريا عسکري با مشاوره قاسم زماني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۶.

عفو در حقوق ايران و حقوق فرانسه/ منيره سادات علوي.- به راهنمايي جعفر کوشا با مشاوره شهلا معظمي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم و تحقيقات، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ۱۳۸۴-۸۵.